Karriären kan vara över för Göran Zachrisson, 81

Folkkäre tv-profilen Göran Zachrisson, 81, ser slutet på sin karriär.
I stället ägnas dagarna åt promenader med hunden Greta.
– Det har varit tyst, säger Zachrisson till Expressen.

ANNONS
|

TV-profilen Göran Zachrissons, 81, liv har vänts upp och ner senaste tiden.

2013 avled hans hustru och i fjol gick hans ena son bort.

Göran Zachrisson åtalades dessutom för rattfylla i fjol efter en vansinnesfärd i Djursholm utanför Stockholm, där påföljden blev böter och skyddstillsyn men hade kunnat sluta med fängelse.

Men mest känd för det svenska folket är Zachrisson som tv-kommentator, inte minst har han kommenterat golf för SVT och Nent Group (Viasat).

Nu kan den karriären vara över.

I en intervju med Expressen berättar Zachrisson att han inte hört något kring sin framtid på kanalen och i förlängningen vad det innebär för hans karriär i tv-rutan.

ANNONS

– Jag har inte hört så mycket från Viasat (Nent). Det har varit tyst. Vi får se vad som händer, säger Göran Zachrisson till tidningen.

Per Nunstedt, vice president på Nent Group, säger att parterna har en viss form av samarbete trots att Zachrissons avtal med kanalen löpte ut för 16 månader sedan.

– Däremot så har han arbetat för oss ändå. I höstas gjorde han vår stora nyårskrönika tillsammans med redaktionens producentteam. För några veckor sedan så gjorde han jobb inför formel 1-premiären. Och så sent som för bara några dagar sedan så diskuterade vi tänkbara uppslag, säger Nunstedt till Expressen.

ANNONS