Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Justin Tang
Bild: Justin Tang

Karlsson vill inte gå till kanadensisk klubb

Erik Karlsson, 28, är en jagad man. Men än så länge har inte NHL-stjärnan fått någon ny klubbadress och nu verkar ett par lag räknas bort – då svensken inte tänker gå till ett annat kanadensiskt lag.

Det har varit en följetong de senaste månaderna där Erik Karlsson ryktats vara på väg ifrån Ottawa Senators gång på gång och klubbarna har stått i kö för hans signatur.

Några av klubbarna som varit hetast på Karlsson är Vegas Golden Knights, Tampa Bay Lightning och Vancover Canucks.

Men om man ska tro Fox Sports-journalisten Andy Strickland så är det uteslutet att Erik Karlsson går till Vancouver – eller någon annan kanadensisk klubb.

"Jag hör att Karlsson inte tänker skriva på för en kanadensisk klubb", skriver han på Twitter.

Ryktena kring Erik Karlsson kommer säkerligen att fortsätta tills NHL-säsongen drar igång. Än är det inte heller uteslutet att han faktiskt blir kvar i Ottawa.

– Hade du frågat mig för två månader sedan hade jag kanske svarat två procent. Men det har ändrat sig ordentligt över sommaren. Han är där och tränar över sommaren, hustruns familj är därifrån... Jag säger 35 procent, mycket högre än vad jag trodde och ju längre tid det går desto troligare är det att han stannar, sa NHL-experten Mike Johnson nyligen om Karlsson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.