Karl-Anthony Towns berättar på Instagram att hans mamma hamnat i koma till följd av coronaviruset
Karl-Anthony Towns berättar på Instagram att hans mamma hamnat i koma till följd av coronaviruset Bild: JESSE JOHNSON

Karl-Anthony Towns mamma smittad av coronaviruset – ligger i koma

Karl-Anthony Towns mamma har insjuknat i covid-19. NBA-stjärnan berättar att hon ligger i koma och kämpar för livet.
– Hon blev bara sämre, och sämre, säger han på sitt Instagramkonto.

ANNONS
|

Det nya coronaviruset har lamslagit stora delar av världen. I USA har utveckling gått snabbt och enligt WHO kan landet bli sjukdomens nya epicentrum.

Nu berättar Minnesota Timberwolves-stjärnan Karl-Anthony Towns hur hans föräldrar, i förra veckan, kändes sig dåliga och att han och hans syster hade uppmanat dem till att testa sig för covid-19.

Framförallt var det hans mamma, Jacqueline Cruz, som inte mådde bra.

– De gick till läkaren, men mammas tillstånd blev inte bättre, hon försämrades. Febern skulle gå ner men den blev högre under natten, säger Karl Anthony Towns på sitt Instagramkonto.

Ligger i koma

Pappan fick lämna sjukhuset och befinner sig just nu i karantän. Men för Towns mamma blev läget allt mer kritiskt, trots att man trodde att hon var på bättringsvägen.

ANNONS

– Det blev extremt mycket värre för henne i lungorna, och hon ligger nu i medicinsk koma.

– Jag sade innan hur mycket jag älskar henne, och hon sade saker som jag inte ville höra. Jag ska fortsätta vara stark för familjens skull, och jag vill att folk ska förstå att den här sjukdomen är på riktigt. Skydda din familj och dem du älskar, pröva social distansering och var inte på platser med mycket människor. Den här sjukdomen är dödlig.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS