Kaptenen Paulson blir kvar i Örgryte IS

Örgryte IS lagkapten Daniel Paulson har skrivit kontrakt för klubben ytterligare två år till.
– Det känns fantastiskt att det är klart, säger han i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Daniel Paulson har varit Öis:are i nästan tio år. Nu blir det två år till. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020.

– Det ska bli väldigt kul att fortsätta spela för Öis som är en klubb som betyder jättemycket för mig. Den har alltid gjort det och kommer alltid att göra det. Vi har någonting bra på gång som jag verkligen vill vara med på. Jag ser fram emot de kommande säsongerna och försöka hjälpa Öis upp i Allsvenskan tillsammans med våra fantastiska supportrar, säger han själv om kontraktförlängningen.

Förra året gjorde han sin 100:e seriematch för klubben.

ANNONS

"Mycket bättre än så kan det inte bli i mina ögon"

Thomas Askebrand, huvudtränare i Öis, är glad över förläningen och hyllar inte bara kaptens insatser på planen.

– Jag är väldigt glad att han förlänger. Han en fantastisk människa, världens finaste person som tar hand om människor och är ett föredöme på alla sätt och vis. Och på planen visar han vägen genom att alltid göra sitt yttersta, säger Askebrand till GP.

Daniel Paulson har gått hela vägen från att stå i klacken till att vara kapten. En riktigt kulturbärare hos Örgryte och något som kanske adderar något extra.

– Det gör ju att det blir mer familjärt och mer hjärta för klubben ju fler man kan ha från sitt eget. Samma sak med Ludwigson, han har också stått i klacken och också förlängt nyligen. Mycket bättre än så kan det inte bli i mina ögon.

LÄS MER:Klart: Anfallaren förlänger med Örgryte

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS