Kansas City Chiefs Frank Clark gripen – hade uzi i bilen

Kansas City Chiefs-stjärnan Frank Clark har hamnat i blåsväder. 28-åringen greps i helgen när Los Angeles-polisen hittade en uzi i hans bil.

ANNONS
|

Frank Clark kom till Kansas City Chiefs 2019, efter fyra säsonger i Seattle Seahawks, och det blev omedelbar succé. Redan under första säsongen var försvararen med när klubben vann Super Bowl för första gången på 50 år.

Samma säsong blev Clark även uttagen till Pro Bowl (NFL:s årliga all star-match) – vilket han även blev under fjolårssäsongen.

Men nu har Frank Clarke hamnat i problem med lagen. The Guardian rapporterar nämligen att 28-åringen ska blivit gripen av Los Angeles-polisen under söndagen.

LÄS MER:Nassib förste NFL-spelaren att komma ut

Clark gripen hade en uzi i bilen

Clark stoppades av polisen för en förseelse i trafiken, när man gjorde en upptäckt i hans bil.

ANNONS

”Poliserna såg en väska med en uzi som stack ut synligt i bilen”, säger en presstalesman hos polisen enligt tidningen.

Enligt The Guardian greps han på plats och fördes till häktet, misstänkt för att ha ett dolt skjutvapen. Vilket man inte får ha i Kalifornien som är en av staterna i USA som har striktare vapenlagar.

Släpptes mot borgen – utreds av ligan

Clark släppets senare mot en borgen på omkring 350 000 kronor. Enligt Clarks advokat ska dock uzin tillhört stjärnans livvakt.

LÄS MER:Tom Bradys rookie-kort sålt för 25 miljoner kronor

NFL har fått nys om ärendet och kommer nu utreda Frank Clark.

”Vi är medvetna om situationen och kommer att titta närmare på det”, sade ligans kommunikatör Brian McCarthy.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS