Charlotte Kalla, Johannes Høsflot Klæbo och Iivo Niskanen får ursäkta. Världscuppremiären i finländska Ruka kretsar kring en åkare: Therese Johaug.
Norskans karriär kollapsade hösten 2016 när hon över en dag gick från att vara världens bästa skidåkare till att pekas ut som dopad. Efter 18 månaders avstängning och två missade mästerskap är hon nu tillbaka.
Här är hennes väg från toppen till botten och tillbaka:
Vinner världscupen för andra gången
12 mars 2016: Therese Johaug startar 30 sekunder bakom landslagskompisen Heidi Weng i jaktstarten som avslutar världscupens finaltour i Kanada. Efter tre kilometer är Johaug i kapp och tar sedan i överlägsen stil sin 17:e seger för säsongen. Under den formidabla vintern tar Therese Johaug hem den totala världscupen, finaltouren i Kanada, premiärtouren i Finland liksom Tour de Ski.
Ett kostsamt apotekbesök i Livigno
Den 3 september 2016 går den norska landslagsläkaren Fredrik Bendiksen in på ett apotek i italienska Livigno, där damlandslaget är på läger, och köper en läppsalva. Dagen därpå ger han den till Johaug, som har bränt sina läppar. Han försäkrar henne om att krämen inte finns på den internationella antidopningorganisationen Wadas lista. Johaug använder krämen fram till den 15 september. Den 16 september blir hon dopningstestad.
I tårar när nyheten offentliggörs
Redan den 4 oktober får Therese Johaug veta att hon har testats positivt för ett förbjudet ämne. Nio dagar senare kallar Norges skidförbund till presskonferens där man meddelar att man har hittat den anabola steroiden clostebol i dopningsprovet.
- Det mest chockerande beskedet som jag har fått i hela mitt liv, säger en förkrossad Johaug.
Första beskedet: 14 månader
Först stängs Johaug av i två månader, i väntan på utredning. Den 29 november meddelar sedan Antidoping Norge att man föreslår att skidstjärnan ska stängas av i 14 månader, räknat från den 18 oktober 2016. Ett kännbart straff, men det innebär att norskan med god marginal hinner bli redo för vinter-OS i Sydkorea i början av 2018.
Pustar ut – tillfälligt
- Det har varit helt jävligt. Det har varit ett känslomässigt kaos i mitt huvud, säger Johaug under de muntliga förhören i Oslo i slutet av januari 2017.
Den 10 februari kommer så domen: 13 månaders avstängning.
Vändningen
7 mars väljer Internationella skidförbundet (Fis) att överklaga domen till idrottens skiljedomstol, Cas. Johaug svarar med att skicka in en egen överklaga till Cas.
OS-drömmen spricker
En knäckt Therese Johaug får den 22 augusti 2017 beskedet att Cas höjer straffet och dömer henne till 18 månaders avstängning. Med OS-drömmen i kras väljer hon omedelbart att rikta fokus mot VM i Seefeld 2019.
- Jag hade en dröm om att få tävla i OS, men så blir det inte. Jag har tränat ofantligt mycket för att lyckas i OS, så beskedet var väldigt tufft. Det är en orättvis behandling, säger Johaug.
18 april 2018 – mardrömmen över
Efter att ha missat två tävlingssäsonger, inklusive VM i Lahtis och OS i Pyeongchang, löper dopningsavstängningen ut. Johaug är fri att börja tävla igen.
Krossar Kalla
2 augusti 2018: En Therese Johaug i ruggig form gör processen kort med motståndet i det tuffa rullskidsloppet Lysebotn Opp. Johaug vinner loppet, som går 7,5 kilometer uppför fjället, hela 1.47 före Charlotte Kalla.
- Vi ser det främst som ett led i träningen, men det är stört imponerande, tiden hon gjorde där, säger Kalla.
Ny utklassning i skidpremiären
Johaugs första riktiga tävlingslopp på skidor på 958 dagar blir en succé. Hon vinner 10 kilometer klassiskt i Norgepremiären i Beitostølen överlägset. Två dagar senare tar hon också hem fristilsloppet över 10 kilometer.
Det stora testet
På söndag gör Therese Johaug comeback i världscupen efter dopningsavstängningen. Trots den långa frånvaron är hon storfavorit till segern på 10 kilometer klassiskt i finländska Ruka.
Fakta: Therese Johaug
Född: 25 juni 1988 (30 år).
Från: Dalsbygda, Norge.
Klubb: Nansen.
Främsta meriter: OS: 1 guld, 1 silver, 1 brons. VM: 7 guld, 3 brons. Världscupen: 2 totalsegrar i världscupen, 42 segrar.
I övrigt: Årets kvinnliga idrottare i Norge 2016.