Johan Häggström hoppar av Tour de Ski

Johan Häggström väljer att bryta Tour de Ski – bara minuter innan herrarnas jaktstart. ”Han väljer att ladda mot kommande tävlingar i stället”, skriver landslaget enligt Sportexpressen i ett sms-utskick.

ANNONS
|

Det har inte velat sig för Johan Häggström under Tour de Ski. Under de fyra första etapperna har han som bäst blivit 55:a i ett lopp och nu väljer den Piteåbördige 28-åringen att tacka för sig.

Bara minuter innan herrarnas jaktstart kom beskedet att han bryter tävlingen och därmed inte ställer upp i de fyra avslutande etapperna.

”Johan Häggström väljer efter dagens uppvärmning att inte starta. Det är ingen sjukdom men han väljer att avstå och ladda mot kommande tävlingar i stället”, skriver landslaget i ett sms-utskick enligt Expressen.

Häggström inledde Tour de Ski med att nå kvartsfinal i sprint. I de efterföljande distansloppen har han resultatraden 55–59–57.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS