Baltimore Ravens lineback avled 26 år gammal.
Baltimore Ravens lineback avled 26 år gammal. Bild: Gail Burton

Jaylon Fergusons dödsorsak fastställd

Förra veckan hittades NFL-stjärnan Jaylon Ferguson avliden. Nu har polisen fastställt att Baltimore Ravens-spelaren dog av kokain och fentanyl.

ANNONS

Det var för cirka en vecka sedan som Baltimore Ravens gick ut med att deras spelare, den 26-åriga linebackern, Jaylon Ferguson avlidit.

Polisen meddelade då att man inte misstänkte något brott i samband med stjärnans död.

Under fredagen kom polisen med ett besked gällande dödsorsaken efter att den rättsmedicinska undersökningen nu är avklarad.

Ferguson ska ha avlidit av effekterna av en kombination av fentanyl och kokain, skriver ESPN.

Baltimore Ravens gick även de ut med ett uttalande under fredagen:

”Vårt fokus är på den man Jaylon var och den positiva inverkan han hade på så många, som far, son, fästman, vän och lagkamrat.”

ANNONS

Ferguson blev 26 år gammal och lämnar efter sig tre barn.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS