"Jag tycker det är på gränsen till löjligt"

Många ser fram emot den stora fajten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor, någon som däremot inte gör det är svenske UFC-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson. – Jag ser inte charmen i det, säger han till Sportbladet.

ANNONS
|

Det är en fajt som blivit minst sagt upphaussad.Boxningsstjärnan Floyd Mayweather, som gått obesegrad i 49 matcher, ska möta Conor McGregor som vunnit 21 av sina 24 MM-matcher.

LÄS MER:Inför superfajten: "McGregor har ingen chans"

McGregor har gjort sig känd för att vara en rejäl retsticka inför sina fajter och under den första presskonferensen inför superfajten var det inga undantag. Då var det Mayweathers klädstil som fick sig en känga.

– Kolla på killen, han sitter här i en träningsoverall.Han har inte ens råd med kostym längre. Han är körd.Det finns inget annat att säga. Jag kommer att vända ut och in på honom, sanna mina ord, sa den kostymprydde UFC-fightern

ANNONS

Mayweather var inte sen med att käfta tillbaka.

– Jag bryr mig inte ett skit om vi slåss i en ring eller oktagon, jag backar inte för någon. Ställ dem på rad och jag knockar dem som bowlingkäglor.Ställ den här killen upp den 26:e augusti så knockar jag honom också.

"The Mauler" gillar inte matchen

Intresset för matchen är otroligt stort och enligtBBCfinns det biljetter som säljs för uppemot150 000 dollar. Men någon som inte är helt såld på vad som kallas för "Superfajten" är den svenske UFC-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson.

– Jag är inget jättefan av matchen över huvud taget. Alla vet att det är en ”moneyfight”, den har inget med sporten att göra. Jag förstår att folk tycker presskonferenserna är roliga, men jag är en idrottsman, jag kan inte låta bli att se saker och ting ur ett idrottsligt perspektiv och ärligt talat – jag ser inte charmen i det, säger han till Sportbladet.

"På gränsen till löjligt"

Att munhuggas och provocera varandra under presskonferenserna är inget nytt, det har blivit en del av hur man säljer in matcherna. Något "The Mauler" köper, samtidigt som han anser att det går över gränsen ibland.

– Jag kan hålla med. Jag tycker det är på gränsen till löjligt. Samtidigt vet man vad man får av McGregor. Det är så här han är. Han gör sin grej och han gör det bra. Han vet hur man cashar in om inte annat…

ANNONS
ANNONS