Jacob Hård: “Kommer sakna det”

Onsdagens tävling var, med stor sannolikhet, sista gången som Jacob Hård och Anders Blomquist kommenterade en världscuptävling i SVT.
– Det känns lite vemodigt, säger Jacob Hård till Expressen.

ANNONS
|

SVT har i många år sänt världscupen i längdskidor och Hård och Blomquist har blivit till en riktigt klassisk duo i rutan.

Men från och med den här säsongen har Nent tagit över rättigheten och SVT har inte några fler sändningar varken den här vintern eller nästa säsong.

Detta innebär att onsdagens tävling, förmodligen, var Hård och Blomquists sista världscuptävling som kommentatorer på SVT.

– Det är klart jag kommer att sakna det livet. Att få följa det här landslaget som vi gjort genom alla år, säger Hård.

Kommer fortsätta sända andra tävlingar

Ingen fler världscuptävling planerad. Men däremot blir det andra skidtävlingar på SVT som i stället för världscupen kommer att sända långlopp och olika nationella tävlingar framöver.

ANNONS

– Nej, det är ju inte slut med skidor i tv för vår del, men just när det gäller världscupen kan det vara så, säger Hård.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS