Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Jätteanfallaren klar för Öis

Under måndagen blev det klart att Örgryte IS värvar Hakeem Araba. Anfallaren kommer närmast från danska Naestved BK. – Förhoppningsvis får vi ett lyckosamt avslut på denna säsong, säger 27-åringen.

Engelsmannen Hakeem Araba har spelat i en rad mindre klubbar i hemlandet innan han blev värvad till Cypern. Därefter gick han vidare till grekiska Panathrakikos.

Till Sverige kom han 2015 och rivstartade med att göra två säsonger för Falkenbergs FF i allsvenskan. Totalt blev det nio mål och en assist på 51 matcher för den storvuxne anfallaren.

LÄS OCKSÅ: Anfallsstjärnan om superkroppen: "De kallade mig Hulken"

Nu senast blev det en kort vända i Danmark med spel i Naestved BK innan det blev klart med en återkomst till Sverige i och med det signerade kontraktet med Öis.

– Jag kom precis från Danmark till Öis fina anläggning och skrev på kontraktet. Jag hoppas kunna hjälpa laget på bästa möjliga sätt. Att hjälpa till med allt som behövs. Nu vill jag lära känna spelarna och komma in i laget. Förhoppningsvis får vi ett lyckosamt avslut på denna säsong, säger Hakeem Araba till klubbens hemsida.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.