Frölunda uppges vara på jakt efter Skellefteås Adam Wilsby.
Frölunda uppges vara på jakt efter Skellefteås Adam Wilsby. Bild: OLA WESTERBERG

Uppgifter: Frölunda på jakt efter Adam Wilsby

Frölunda är på jakt efter backar och har kikarsiktet inställt norrut. Enligt uppgifter till Expressen, är 031-laget ute efter Skellefteå AIK:s Adam Wilsby som sitter på utgående kontrakt.

ANNONS
|

Transfermarknaden har varit rena rama vilda västern bland SHL-klubbar för att undvika risken för nedflyttning och missade TV-pengar.

För Frölunda HC som parkerar på en andraplats i grundserien finns inte någon sådan risk, men det hindrar inte klubben från att leta efter förstärkningar – inför nästa säsong.

Särskilt i backuppsättningen där Jesper Sellgren ska återvända till Carolina Hurricanes organisation inför kommande NHL-säsong och där Montreal-draftade Mattias Norlinders situation i klubben är osäker.

Scoutar i Skellefteå

Enligt Expressen är Frölunda ute efter Skellefteå AIK:s backtalan Adam Wilsby som sitter på ett utgående kontrakt.

Adam Wilsby visade upp sig rejält föregående år när han var utlånad till Södertälje och har i år tagit en ordinarie tröja hos västerbottningarna.

ANNONS

Men Frölundas sportchef Fredrik Sjöström är fåordig om vem som kan komma att fylla luckan i backuppsättningen.

– Sellgren behöver vi ersätta. Vem är väldigt svårt att säga i dag, säger han till Expressen.

Men vilka namn som befinner sig på Frölundas radar vill han inte ge till känna.

– Jag kan inte kommentera enskilda namn, säger han till Expressen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS