Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

United-spelarnas fina gest till Zlatan

Under uppvärmningen inför Manchester Uniteds bortamöte med Burnley passade United-spelarna på att hylla Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo, som båda drabbats av korsbandsskador, med specialgjorda tröjor.

Zlatan Ibrahimovic korsbandsskada gör att han missar resten av säsongen och framtiden i Manchester United är osäker. Klubben har tidigare gjort klart att man vill ha kvar 35-åringen ytterligare ett år.

Skadan gör dock att Zlatans framtid i England blivit mycket oviss eftersom svensken med största sannolikhet blir bort i ett drygt halvår.

– Ingen spelare förtjänar att bli skadad, men de här två fallen är extra ledsamma. För Zlatan, i det här skedet av hans karriär, är det verkligen tungt. Och Marco var förmodligen i sin bästa form någonsin. Jag är verkligen ledsen för deras skull, säger Manchester Uniteds tränare José Mourinho till Sky Sports inför matchen.

Att skadorna påverkar laget negativt är sekundärt, menar Mourinho:

– Jag bryr mig inte om det just nu. Jag vill bara att spelarna ska återhämta sig så bra han kan. Jag lovar, jag är inte ledsen för lagets skull eller orolig för hur det ska påverka oss. Jag tänker bara på dem.

Under uppvärmningen hyllade spelarna i United Zlatan och vänsterbacken Marcos Rojo, som även han ådragit sig en korsbandsskada, med specialgjorda tröjor med duons namn på ryggen. 

Matchen slutade med seger för United med 0-2 efter mål av Anthony Martial och Wayne Rooney.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.