Underläge – då trivs Frölunda: "Ser bara möjligheter"

ANNONS
|

Det spekuleras extra mycket under slutspelet. Något som spelare och ledare är vana vid. Men trots att Frölunda nu ligger under med 2–1 i matcher och riskerar att ligga under med 3–1 i matcher efter torsdagens möte i Skellefteå så ser Rönnberg positivt på framtiden.

– Vi pratade om det i mittcirkeln. Alla utanför laget tänker så, men vi vet hur snabbt det vänder. Vi kunde ha vänt matchen senast i sista skottet, vi hade kunnat göra 2–0 på bortais senast, säger Rönnberg och fortsätter.

– Vi som har börjat få erfarenhet av det här vet hur en matchserie går upp och ner. För två år sedan låg vi under med 3–1 i matcher mot Luleå. Då var jag helt säker på att vinna och det gjorde vi, även om det blev tajt.

ANNONS

LÄS ÄVEN: Stjärnduon tränade inte för Frölunda: "Matcherna som gäller"

Den avstängde finnen, Sean Bergenheim har en match kvar innan han får vara med på isen igen. Men han litar på att hans lagkamrater ska lösa det och ha 2–2 i matcher efter torsdagens möte.

– Jag litar på killarna att det kommer att vara 2–2 när jag är tillbaka. Jag är säker på att vi kommer att gå vinnande ur den här serien, säger han.

LÄS ÄVEN: Givet i laget – men vill ha mer: "Är inte så himla nöjd"

ANNONS