Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

"Trodde inte att jag skulle vara först i baren"

Frölundas partykapten, Robin Figren leder sina styrkor dagen efter SM-guldet men är besviken. - Jag trodde inte jag skulle vara först i baren, säger han.

Joel Lundqvist är den självklare lagkaptenen i Frölunda Indians men under SM-guldfestandet är det Robin Figren som leder laget.
- Japp! Jag är partycaptain och Joel har fått stiga åt sidan. Han är bra på mycket men inte på att festa, säger Figren när laget lunchar på Hard Rock Cafe dagen efter guldet.

Joel inte bra på att festa? Det anser han själv ju?
- I sina unga dagar kanske han var vass, men han var tvåa i familjen även då vad jag har hört ...

Vad säger du om guldkvällen?
- Trodde på något sätt att det skulle bli blötare än vad det var. Men det blir nog skitigare kvajer idag och det ser jag framemot.

Känslan dagen efter?
- Igår var det mer tomhet, man försökte supa in allt och bara av att prata om det så blir det darr på rösten. För att ge dig ett långt svar på frågan så har det varit så jäkla mycket slit. Det har varit så många gånger man har tvekat och undrat vad fan är det frågan om. Man ska ha klart för sig att vi inte har stjärnvärvat för att ta guldet utan att det är hårt jobb som ligger bakom.

Nöjd med sina spelare under festandet?
- Jag känner mig lite pinsam som partycaptain, jag är ju först i baren verkar det som ...

Vad händer idag?
- Vi ska sjunga, le och verkligen njuta av det här. Det är få förunnat och vi ska försöka ta vara på varenda minut. Sen hoppas jag att ALLA kommer till Götaplatsen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.