Svenske stjärnan tog med historiska bucklan på kräftskiva

När man vinner Stanley Cup så är det en tradition att ta med bucklan till sin hemort. I dag var det Carl Hagelins tur. Då fick bucklan vara med på kräftskiva.

ANNONS
|

Carl Hagelin har haft två minst sagt lyckade NHL-säsonger. Efter flytten till Pittsburgh Penguins har Nykvarn-sonen varit med och vunnit Stanley Cup två säsongen i rad.

När man vinner Stanley Cup är det tradition att spelarna i det vinnande laget får ta med bucklan till sin hemort. Under måndagen var det Patrik Hörnqvists tur att visa upp bucklan i hans hemort Väsby och under tisdagen visade Hagelin upp bucklan i sin hemort Nykvarn.

Då passade svensken på att bjuda den berömde bucklan på sin första kräftskiva någonsin. På svenskens instagram poserar Hagelin stolt med bucklan och skriver: "Lord Stanleys första kräftskiva".

ANNONS

Efter kräftskivan kommer nu Stanley Cup-bucklan resa vidare till nästa spelare i Pittsburgh Penguins. För Hagelin och de andra spelarna i laget börjar nu uppladdningen inför att försvara titeln under kommande säsong. Nu väntar försäsong innan startskottet för årets säsong går den 4 oktober.

ANNONS