Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stora ilskan efter Frölundas mål: "Slutade spela"

Carl Grundström gav Frölunda ledningen mot Karlskrona. Ett mål som väckte stor ilska på Karlskrona-bänken. – Jag tycker inte att det är så konstigt, säger Christoffer Ehn till C More.

Efter drygt fem minuter av mötet mellan ettan Frölunda och tvåan Karlskrona slog Carl Grundström till. Hans femte mål för säsongen. Men målet väckte stor ilska hos hemmalaget som slutade spela då de trodde domarna blåst för offside.
– Pucken studsar ut ur anfallszon. Jag kliver upp för jag vill inte vara på fel sida, men jag tycker inte det är så konstigt egentligen, säger Christoffer Ehn som spelade fram Grundström till C More.

Frölunda-forwarden berättar att han hörde en signal och därför slutade spela – för en stund.
– Jag tyckte jag hörde någon vissla och slutade spela för en hundradel. Sen tänkte jag ”va fasen” jag såg ju ”Calle” vid bortre och lirade honom, säger han.

I den första periodpausen hade ilskan lagt sig i Karlskrona-lägret.
– Jag tänkte att det var offside, men man ser hur han åker ut och vänder. Det är lugnt. Men folk lägger av eftersom det kommer någon slags signal, men ingen domare har blåst, säger Karlskrona-tränaren Per Hånberg till C More.
– Det är en situation som kan uppfattas som offside, men det är det ju inte när man tittar på bilderna. Men vi hör någon signal och slår av för en sekund. Någon signal går i arenan och spelet stannar upp, säger Alexander Wiklund till C More.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.