Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Stjärnvärvningen skadad för Frölunda: "Inte säga för mycket"

Stjärnvärvningen Jonathan Sigalet tvingades kasta in handduken redan efter en period. Efteråt var han hemlighetsfull om skadan.… – Jag vill inte säga för mycket för att ge motståndare information, säger han.

Det var efter en riktig monstertackling som Jonathan Sigalet satte in på Frederik Storm som kanadensiska stjärnvärvningen fick rejält ont. Direkt efter smällen gled han av isen och satte sig i båset och grimaserade illa. Trots det körde den 30-årige backen vidare i den första perioden och spelade sju minuter och 52 sekunder. Mer spel än så blev det inte för Sigalet i matchen.
– Vi har inga läkare med oss här, han ska undersökas under söndagen. Mer vet vi inte, säger Roger Rönnberg.

Huvudpersonen själv var deppig efter matchen. Dels att hans nya klubb åkte på en förlust i premiären och dels på grund av att han blev skadad.
– Jag fick ont efter tacklingen men spelade vidare i den första perioden. Sen pratade vi i pausen och tog beslut att inte spela vidare. Det här var ändå första matchen av många, säger Sigalet.

Hur känner du dig nu? Har du ont?
– Jag vill inte säga för mycket för att ge motståndare information, säger han.

För Frölunda och Sigalet är det nu ett par "vilodagar" innan SHL-säsongen fortsätter. Nästa utmaning är Brynäs på bortaplan på fredag. I ett möte där Sigalet hoppas vara tillbaka.
– Ja, det hoppas jag. Sen får vi se vad som händer. Men jag hoppas verkligen att jag kan vara tillbaka då. Vi har ett par dagar till nästa match och det känns bra.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.