Stjärnan tillbaka från sjukdom

ANNONS
|

Frölundas Fabian Brunnström har stått vid sidan av under en kortare tid. Sist mot HV 71 satt han med som extraspelare. Men till tisdagsmatchen mot Timrå räknar stjärnforwarden med att vara tillbaka igen.

- Nu är jag frisk. Det känns bra och det är skönt att kunna köra på igen, säger han.

27-årigen har varit nedbäddad med feber men är nu helt inställd på att spela mot Timrå. På måndagsträningen körde han i kedjeformation tillsammans med Joel Lundqvist och Dick Axelsson.

- Jag spelade mycket med Dick i början av säsongen. Sedan spelade jag lite med Joel efter det. Joel är en jättebra center och jag gillar att spela med Dick också. Han tänker hockey bra – och snabbt, säger Brunnström.

ANNONS

Timrå har haft stora problem i elitserien men kommer till Göteborg stärkta av en straffseger mot Luleå i förra omgången. Så någon underskattning från Indianernas sida är inte aktuellt.

- Jag tror helt allvarligt att det inte är några lag som underskattar något annat i den här serien. Vi vet att alla lag i ligan är bra, säger Brunnström.

Frölunda hoppas också ha tillbaka Per-Johan Axelsson från skada.

Däremot lär Gustav Rydahl saknas på grund av en strulande ljumske. Dessutom stod Magnus Kahnberg över måndagens träningspass på grund av sjukdom. Om Kahnberg är med mot Timrå avgörs på tisdagsmorgonen.

ANNONS