Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Stålbergs dubbla missar: "Känns som en förlust"

Sebastian Stålberg blev dubbel olycksgubbe för Frölunda men fick ändå jubla tack vare Mats Rosseli Olsen. – Jag får tacka ”Rosse”, säger Stålberg efter matchen.

Den 26-årige Sebastian Stålberg och hans kedja med Nicklas Lasu och Mats Rosseli Olsen hyllades rejält av Roger Rönnberg efter matchen. Men det var just Stålberg som höll på att ställa till det rejält för Frölunda.

Med bara sekunder kvar av ordinarie tid så tappade han pucken och Malmö kunde kvittera med endast en halv sekund kvar.
– Det är sådant som händer … jag får tacka ”Rosse” för två poäng. För min del känns det som en förlust efter sådan indianare. Det är bara att glömma och komma igen, säger Stålberg.

Vad var det som hände i slutet?
– Jag vette fan … jag försöker bara driva ut och försöker lägga den på ytan. Jag får inte träff och pucken glider av bladet. Sen spelar de ner den och jag hinner hem. Då träffas jag på höften och de får öppet mål med en halv sekund kvar.

Känslan då?
– Helt otroligt! Men det är sådant som händer och det är bara att fortsätta göra bra matcher. Även om vi vinner så känns det här som en förlust för min del. Det ska ju inte få hända men nu hände det.

Medan han ligger och pustar ut i omklädningsrummet så är ena knät kraftigt lindat. Någon fara med Stålberg ska det dock inte vara.
– Jag täckte ett skott bara, ingen fara.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.