Spelarnas ursäkt till Kallio efter genomklappningen

Spelarna i Frölunda såg ut att ge Tomi Kallio, 41, en drömkväll efter sin hyllning. Men det blev rejält med smolk i bägaren efter att laget tappade segern i slutet.
– Jag hoppas han kan njuta ändå, säger Patrik Carlsson.

ANNONS
|

Tomi Kallio var rörd till tårar under sin hyllning på isen. Om det var tack vare den eller inte som spelarna i Frölunda rivstartade matchen låter vi vara osagt.

Men slutet på matchen när laget tappade ledning med 3–1 till förlust med 3–4 gjorde att kvällen inte slutade lika lyckligt som många hade hoppats.

Ledning med 3–1 och det såg ut att bli en kanonkväll, vad hände sedan?

– Vi styr och ställer det mesta men sen ja ... det sket sig. Det är svårt att summera matchen nu men jag hoppas Tomi kan njuta av kvällen ändå för det är han värd, säger Patrik Carlsson.

ANNONS

Kaptenen bitter

Joel Lundqvist som spelade under flera säsonger med just Tomi Kallio var rejält förbannad efter matchen.

– Det är overkligt! Vi har två kanonperioder, tycker jag. Vi gör mycket rätt, de skapar inte mycket … men sedan? Jag vet inte, säger han.

Vad säger du om slutet?

– Det känns så jävla surt att gå härifrån med den känslan! Vi gör så mycket bra saker, har matchen där vi vill ha den med allt. Med Tomi innan, med hela paketet. Det är bara att sy ihop det så är det en grym lördag. I stället för man gå härifrån och vara så förbannad och besviken. Det är idrott, men fan – det svider!

Tredje matchen i rad som ni drar på er ett mål när motståndet plockat målvakten?

– Jag vet ju själv hur svårt det är att göra mål i sex mot fem! Nu har vi släppt ett där i tre matcher – det är bedrövligt! Det är riktigt kasst! Det är inget att snacka om. Aaaah. Jag är bara ruggigt besviken.

– Det är bara en ruggig besvikelse!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS