Brendan Perlini.
Brendan Perlini. Bild: Jeffrey T. Barnes

Sparkades blodig av skridskoskena

Detroit Red Wings-spelaren Brendan Perlini hamnade under Buffalo Sabres Henri Jokiharju – då sparkades Perlini i ansiktet av Jokiharjus skridskoskena och fick lämna matchen kraftigt blödande.

ANNONS
|

Det såg minst sagt otäckt ut när Brendan Perlini skadades i Detroits match mot Buffalo i natt. Perlini hamnade i en duell med Henri Jokiharju i motståndarlaget och lyckades hamna under finländaren. Jokiharju sparkade först (ofrivilligt) av hjälmen på Perlini för att sedan dra skridskoskenan rakt över ansiktet på Detroitspelaren.

Perlini fick omedelbar läkarhjälp på isen och fördes med en handduk över ansiktet in i omklädningsrummet och spelade inte mer i matchen.

Efteråt kunde det konstateras att Perlini klarade sig under allvarliga skador. Det räckte med ett antal stygn runt hans näsa.

– Jag tror han var tacksam, jag vet att jag var det. Vi var alla rädda när vi såg att den träffade så nära ögat. Lyckligtvis så kommer han att bli bra igen, säger Detroits tränare Jeff Blashill enligt Sportbladet.

ANNONS

Buffalo Sabres vann matchen med 3–2.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS