Kristian Näkyvä.
Kristian Näkyvä. Bild: JOHAN BERNSTRÖM

SHL-spelaren Kristian Näkyvä har drabbats av cancer

Örebro Hockey går ut och offentliggör ett tungt besked. Lagets finske backpjäs Kristian Näkyvä har drabbats av cancer. "Våra tankar och vårt fulla stöd går till Kristian och hans familj", skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS
|

Kristian Näkyvä har drabbats av testikelcancer. 29-åringen som är en av Örebros främsta spelare kommer att opereras redan under torsdagen. Det berättar nu hans SHL-klubb via sin hemsida.

”Våra tankar och vårt fulla stöd går till Kristian och hans familj. Kristian, hans familj och hela Örebro Hockey önskar att Kristian får lugn och ro och ber om förståelse och respekt i detta”, skriver klubben och fortsätter sedan:

”Ingen av parterna kommer att uttala sig mer om detta i nuläget utan kommer återkomma när det finns mer information kring utvecklingen.”

Kristian Näkyvä är just nu inne på sin femte säsong i SHL. Kristian Näkyvä anslöt först till Luleå Hockey innan karriären gick vidare till Linköping och nu representerar 29-åringen Örebro. Han har hittills den här säsongen noterats för 20 poäng på 39 matcher.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS