Samuel Fagemo utgick efter smäll mot huvudet

Frölunda drabbades av ett bakslag under mötet med Örebro. Samuel Fagemo fick en smäll mot huvudet och tvingades lämna isen.
– Jag vet inte om det är armen eller armbågen som träffar, men den tar hårt, säger Roger Rönnberg efter matchen.

ANNONS
|

Det var en jämn match som bjöd på en hel del tuffa närkamper. Redan under första perioden blev Frölundas Ponthus Westerholm liggandes efter att han fått en tackling mot huvudet av Örebros Glenn Gustafsson.

–Han hoppar in i tacklingen där och träffar mig i huvudet, sa Westerholm till C More i paus.

Westerholm klarade sig oskadd och tvingades inte bryta, desto sämre gick det för Samuel Fagemo.

Succérookien som slagit igenom ordentligt under säsongen blev liggandes en längre stund knappt åtta minuter in i den tredje perioden. ¨

"Den tar hårt"

Anledningen var en smäll mot huvudet som han fått av Tom Wandell som, till synes, tappar balansen och därmed får upp sin armbåge mot 18-åringens huvud.

ANNONS

– Jag vet inte om det är armen eller armbågen som träffar, men den tar hårt. Medvetet? Nej, det tror jag inte att det är, säger Roger Rönnberg efter matchen.

Samuel Fagemo tvingades lämna isen och gick direkt mot omklädningsrummet. Efter mötet var skadeläget på forwarden oklart.

– Det kommer vi inte uttala oss om i dag, utan han kommer undersökas imorgon. Så vi får se, just den här typen av skador som går ovanför axlarna är svåra att ge en diagnos på direkt efter att det har hänt. Så han ska hem och vila, sen undersökas imorgon.

ANNONS