Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/18

Sågar sitt lag efter överkörningen: "Ingenting stämde"

Förre Frölundabacken Elias Fälth är inte nådig i sin kritik av sitt Brynäs i andra semifinalen. – Vi visade upp säsongens sämsta passningsspel, säger han.

Den första och den andra semifinalen hade inte mycket gemensamt. I den andra blev nämligen Brynäs överkörda och frånåkta från första sekunden – i sin egen hemmaborg.
– Det var ingenting som stämde för oss i dag. Jag kan inte minnas när vi hade ett sådant här dåligt passningsspel senast, säger Elias Fälth, som ju var med och vann SM-guld med Frölunda i våras. 

Brynäs-tränaren Thomas Berglund är av naturliga skäl inte heller nöjd med vad hans lag visade upp inför hemmapubliken – där merparten faktiskt hade lämnat en bra stund före slutsignalen.
– Frölunda var klart bättre än oss, inget att snacka om. Vi fick lite slarviga mål emot oss. Andraperioden var vår bästa, men när de gjorde 4–1 tog bensinen helt slut för oss, säger han, och fortsätter:
– Nä, det här var ingen bra match. Det är svårt att just nu analysera och jag vet inte vad det berodde på. 1–6 eller 1–2 spelar mindre roll – jag är grymt missnöjd med vår prestation i dag. Nu är det viktigt för oss att komma tillbaka till nästa match och vara redo. Ibland kan det smyga sig in en förväntad matchbild, och sedan blir matchen inte så – och då är det svårt att studsa tillbaka.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.