Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Blir Ryan Lasch kvar i Frölunda trots allt? GP:s Johan Rylander tror att coronakrisen kan vara till Frölundas fördel i jakten på amerikanske poängmaskinen. Bild: MATHIAS BERGELD
Blir Ryan Lasch kvar i Frölunda trots allt? GP:s Johan Rylander tror att coronakrisen kan vara till Frölundas fördel i jakten på amerikanske poängmaskinen. Bild: MATHIAS BERGELD

Säsongssummering i Fjärde Perioden – och en hel del annat

Ryan Lasch, 33, har öst in poäng i Frölunda men står nu utan något kontrakt och sneglar mot en flytt utanför Sveriges gränser. Men poängkungen kan bli kvar i Göteborg – trots allt.
– Den här coronakrisen skulle faktiskt kunna innebära att Lasch blir kvar i Frölunda, säger GP:s hockeykrönikör Johan Rylander i podcasten "Fjärde Perioden".

Det är dags att summera säsongen och se om Frölunda får godkänt eller inte med en seger i CHL och en sjundeplats i SHL:s grundserie.

Förutom säsongsummering, framåtblick och en liten koll på truppen blir det även snack om Ryan Lasch som trots allt kan bli kvar i Frölunda.

– Han pratar fortfarande med Frölunda. Den här coronakrisen skulle faktiskt kunna innebära att Ryan Lasch blir kvar i Frölunda, säger GP:s hockeykrönikör Johan Rylander i podcasten "Fjärde Perioden".

Vi utser även tre bästa spelarna i Frölunda den här säsongen, spelar med sämst immunförsvar i klubben, vem som är närmast att få ett NHL-kontrakt och sen slår vi vad.

Fakta: Fjärde perioden

Göteborgs-Postens hockeypodcast med fokus på Frölunda HC.

Fjärde perioden finns där poddar finns. Sök på Fjärde perioden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Fjärde perioden på Spotify

Fjärde perioden på Apple Podcasts

Fjärde perioden på Google Podcasts

Fjärde perioden på Acast

Fjärde perioden på GP.se

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.