Ryan Lasch fortfarande klubblös – tränar med finsk klubb

Vart hamnar Ryan Lasch, 33, nästa säsong? Nu tränar i alla fall den amerikanske poängmaskinen med en ny klubb efter att han lämnat Frölunda.

ANNONS
|

Kontraktet med Frölunda gick ut när säsongen tog slut.

När säsongen dessutom tog slut i förtid efter att coronapandemin satt stopp för det stundande slutspelet flög Ryan Lasch snabbt hem till USA.

Sedan en tid tillbaka är det dock inte USA som han spenderar sin tid i.

Istället har han hamnat i Finland.

Detta då hans fru är från Finland och paret har varit hemma och besökt hennes familj.

Någon återkomst till Frölunda är det dock inte tal om ännu. För det är till mer penningstinna ligor som Ryan Lasch har sitt sikte inställt på.

– Ingenting är omöjligt – och inget är stängt. Sedan får vi också se på ekonomi och sånt, var allt tar vägen. Det vore dumt av oss att stänga några dörrar, men det ligger inget beslut här och nu. Vi får se längre fram i augusti, sa Frölundas sportchef, Fredrik Sjöström för ett par veckor sedan.

ANNONS

Tränar med förra klubben

I väntan på att rätt bud ska dyka upp har han dock hittat en ny klubb att träna med fram tills dess att erbjudandet dyker upp.

Nu har 33-åringen börjat träna med finska klubben Pelicans, en klubb han själv representerat tidigare.

– Ryan Lasch tränar här då han ännu inte tecknat ett avtal någonstans för nästa säsong, säger tränaren Tommi Niemelä till klubbens hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS