Matt Tomkins har gjort succé för Frölunda i år.
Matt Tomkins har gjort succé för Frölunda i år. Bild: Adam Ihse/TT

Rivalen har lagt bud på Frölundas succémålvakt

Matt Tomkins har gjort storsuccé i Frölundamålet under den här säsongen. Något som inte har gått obemärkt förbi. Enligt Sportbladet har Färjestad lagt ett jättebud på målvakten.

ANNONS
|

Sportbladet har tidigare skrivit att Frölundas förre guldmålvakt Lars Johansson kommer att återvända till Frölunda från och med nästa säsong. Det har medfört att det har börjat spekuleras om vad det innebär för Matt Tomkins framtid.

Enligt Sportbladets uppgifter så har ett flertal SHL-klubbar visat intresse för honom. Men huvudalternativet ska vara Färjestad om Tomkins beslutar sig för att stanna i SHL – och Färjestad ska ha lagt ett jättebud på målvakten.

– Vi har ingen målvakt på kontrakt till nästa år. Rent generellt har Tomkins gjort det väldigt bra för Frölunda i år, men jag kommenterar ogärna spelare i andra lag, säger Färjestads sportdirektör Rickard Wallin.

ANNONS

Färjestad ska ha erbjudit Tomkins ett jättekontrakt över flera säsonger, enligt Sportbladet.

Även KHL-klubbar ska ha visat intresse för Tomkins.

GP har utan framgång sökt Frölundas sportchef Fredrik Sjöström för en kommentar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS