Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Rönnbergs löfte om framtiden – därför nobbar han mer lukrativa erbjudanden

Roger Rönnberg, 48, har lett Frölunda till två SM-guld och fyra guld i CHL under sina år i klubben. Något som gjort att erbjudanden om betydligt mer lukrativa jobb inte direkt har saknats för tränaren som dock inte tänker flytta på sig.
– Skriver man på ett kontrakt så fullföljer man det. Det finns inget som rycker upp mig från Göteborg, säger han i podden "Fjärde Perioden".

Det är Roger Rönnberg som är veckans gäst i Fjärde Perioden och då blir det ett extra långt avsnitt då tränaren får feeling när han ska ta ut en femma med spelare som stuckit ut under hans år i Frölunda.

Det blir även en hel del snack om den stenhårda träningen som spelarna i Frölunda måste klara av – annars blir det inget spel för klubben.

Det blir givetvis även lite snack om Joel Lundqvist, Roger Rönnbergs tid i klubben och framtiden där han har ett kontrakt som sträcker sig över den här säsongen och de två kommande säsongerna.

Trots locktoner från andra håll är han dock inte på väg någonstans.

– Jag har en stark tro på att om man skriver på ett kontrakt så fullföljer man det. Det finns inget som rycker upp mig från Göteborg, säger han i podden.

Fakta: Fjärde perioden

Göteborgs-Postens hockeypodcast med fokus på Frölunda HC.

Fjärde perioden finns där poddar finns. Sök på Fjärde perioden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Fjärde perioden på Spotify

Fjärde perioden på Apple Podcasts

Fjärde perioden på Google Podcasts

Fjärde perioden på Acast

Fjärde perioden på GP.se

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.