Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/12

"Purre" slog till – med märklig reducering

Det såg mörkt ut för Frölunda när Skellefteå utökade ledningen till 2-0 genom ett klassmål, men bara minuten senare kliver Patrik Carlsson fram och reducerar med ett märkligt mål. – Jag försöker bara ta mig dit och hugga på retur, säger han till C More.

Högklassig hockey var vad det bjöds på när hockeypubliken tagit sig till Scandinavium för att bevittna reprisen på fjolårets SM-final.

Men för majoriteten av publiken såg det ut att bli en kväll i moll när bortalaget utökade ledningen till 2-0 genom ett klassmål signerat Joakim Lindström. 

Men det var ingen längre tid som man behövde deppa. Direkt därefter klev Christoffer Ehn fram, drev runt kassen och in på mål med pucken.

Rätt placerad, men åt fel håll, stod Patrik "Purre" Carlsson som plockade upp pucken och slog in pucken på backhand samtidigt som han föll framåt.

– Självklart var det skönt att göra mål. ”Crille” Ehn driver in bra och lägger den på mål, jag försöker bara ta mig dit och hugga på retur, säger Carlsson till C More.

– Jag tycker väl att jag mest hugger på sådana lägen, så jag försöker ta en hundradels sekund extra för att försöka lyfta den istället.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.