Petter Rönnqvists svar till Mikko Manner: ”Skitsnack”

Brynäs åkte på ännu en förlust när Frölunda kom till Gävle och vann. Efteråt gav tränaren Mikko Manner sin syn på svaga trenden – och fick mothugg av experten, Petter Rönnqvist.
– Det är skitsnack alltihop, säger han.

ANNONS
|

Brynäs är inne i en svag period.

Förlusterna har avlöst varandra och mot Frölunda blev det återigen förlust.

Lagets femte raka.

Efter matchen fortsatte C More-studion att prata om just Brynäs och dess svaga form med tränaren, Mikko Manner.

På frågan om hans Brynäs är ostrukturerat reagerade tränaren.

– Jag tänker inte samma. Vi kanske ser ut att börja tappa självförtroende när vi förlorar, men ni vet inte vad ni pratar om. Vi försöker spela likadant hela tiden, men man behöver spela bättre med pucken och få lite mer balans i anfallszonen. När vi tappade vår tredje kille från mitten, det var jag inte nöjd med, men när viljan är så hård så man många gånger går för mycket där pucken är och inte täcker mitten så bra så… men annars försöker vi spela som vi gjort hela säsongen.

ANNONS

Expertens svar: ”Det är skitsnack”

Resonemanget från tränaren gick inte hem hos alla.

Särskilt inte för C More-experten Petter Rönnqvist som reagerade på orden från Mikko Manner.

– Jättebra, det är bara att fortsätta. De spelar, de kämpar, de tar i, det är inget strukturellt fel, bara några få misstag – och därför har man förlorat fem raka matcher. Det är skitsnack alltihop.

Den andre experten, Fredrik Söderström höll inte heller han med Mikko Manner och hans syn på det hela.

– Respekt att han pratar svenska och försöker med det, men jag förstår inte det han säger. Jag delar inte hans uppfattning om hur den här matchen ser ut och Brynäs situation.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS