Patrik Laines pappa har dött

Patrik Laines pappa, Harri, har dött 54 år gammal. Den finske NHL-stjärnan åker nu hem för att närvara vid begravningen, skriver The Athletic.

ANNONS
|

Patrik Laine har inte spelat sedan början av november, sedan dess har han dragits med en skada som väntas hålla honom borta från isen i uppemot fyra veckor till.

Nu har den 23-årige superstjärnan tagit en paus från hockeyn i Columbus och valt att åka hem till Finland. Anledningen är det tragiska beskedet att hans pappa, Harri, hastigt har gått bort 54 år gammal.

Enligt The Athletic har Laine valt att vända hem för att närvara vid begravningen som ska hållas på söndag.

Mamman var på besök förra veckan

Sajten skriver även att ett stort antal personer från Finland, bland annat Patrik Laines mamma, var i USA och hälsade på förra veckan. Det är dock oklart huruvida hans pappa var på besök.

ANNONS

LÄS MER:Ny förlust för Buffalo

I gick Columbus Blue Jackets ut med det tragiska beskedet.

”Vi uttrycker våra djupaste kondoleanser till Patrik Lane och hans familj efter Harris död. Familjen är tacksam för allas stöd och förståelse för att de behöver få vara ifred i denna svåra tid”, skrev klubben i ett uttalande på Twitter.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS