Toronto Maple Leafs back Jake Muzzin förs ut på bår under nattens NHL-match.
Toronto Maple Leafs back Jake Muzzin förs ut på bår under nattens NHL-match. Bild: Nathan Denette

Otäcka bilderna: NHL-backen ut på bår

Toronto tog revansch mot Columbus med en 3-0- seger i natt. Men en händelse i slutet av matchen överskuggade segern. Backen Jake Muzzin blev förd till sjukhus efter att en otäck skada.

ANNONS
|

Toronto Maple Leafs besegrade Columbus i natt med 3-0. Men det var en otäck händelse i slutet av matchen som kom att överskugga allt.

Efter en olycklig incident när backen Jake Muzzin föll med huvudet före in i benet på Columbus-spelaren Oliver Bjorkstrand blev Toronto-spelaren liggandes på isen i över 10 minuter.

Efter ett tag av vård från ett helt läkarteam rullades Muzzin ut på bår.

Som stöd för spelaren bankade båda lagen sina klubbor i isen medan Muzzin fördes av isen.

– Vi ber för honom. Det finns betydligt viktigare saker än hockey. Han måste ju försäkra sig om att kunna leka med sina barn även i fortsättningen, sa Toronto-stjärnan Mitch Marner på en presskonferens efter matchen.

ANNONS

Under natten kom lugnande besked från Torontos läger:

– Jake Muzzin har förts till sjukhus, är vid medvetande och kan röra alla kroppsdelar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS