Otäcka bilder efter smällen på Rögles Anton Bengtsson

Rögles Anton Bengtsson fick en hård smäll mot huvudet och föll till backen i mötet med Frölunda. Han vårdades på isen och bars ut på bår en stund senare. ”Anton mår efter omständigheterna okej. Han är förd till sjukhus för vidare kontroll”, skriver Rögle på sitt twitterkonto.

ANNONS
|

Det var efter fyra minuter av matchen mellan Frölunda och Rögle som gästernas Anton Bengtsson gick i backen. Han krockade med Frölundas Johan Sundström i mittzon och fick en smäll som tog rejält illa.

Bengtsson föll direkt till marken och vred sig i smärtor. Spelare runt omkring förstod direkt allvaret och vinkade in vårdpersonal.

Anton Bengtsson vårdades under flera minuter, och en ängslig tystnad lade sig över Frölundaborg.

Efter att ha vårdats en stund bars Anton Bengtsson ut på bår, till publikens applåder.

Han har förts till sjukhus och mår okej efter omständigheterna enligt Rögle BK:s oficiella twitterkonto.

ANNONS

– Han pratade när han låg på isen och såg bättre ut när han lämnade. Så förhoppningsvis är det inget allvarligt, säger Rögles Mattias Sjögren i SVT:s sändning.

Senare på tisdagskvällen kom en ny uppdatering från Rögle BK. Då meddelade klubben att Anton Bengtsson fått lämna sjukhuset och var på väg hem till Ängelholm.

Matchen slutade 3–1 till Rögle, vilket innebär att de går vidare till final i CHL.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS