Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: KENTA JÖNSSON

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Niklas Wikegård får eget hockeyprogram

Hockeyexperten Niklas Wikegård har varit en folkkär profil under flera år. Nu får han ett eget intervjuprogram i C More.
– Jag är väldigt glad, säger han i ett pressmeddelande.

C More har redan meddelat att man kommer att utöka sin hockeybevakning den kommande säsongen. Delvis genom att sända ett antal SDHL-matcher, men också genom att satsa hårdare på hockeyallsvenskan.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Nu meddelar man även att förre tränarprofilen Niklas Wikegård, som jobbat på kanalen som expert under en lång tid, kommer att få ett eget hockeyprogram.

Premiären för intervjuprogrammet "Wikegård vs" kommer vara i oktober och tanken är att han ska möte hockeyprofiler på deras hemmaplan.

– Jag är väldigt glad över att TV4 och C More satsar på ett program som jag själv gärna hade varit med i. Ett program där vi besöker hockeymänniskor i en miljö där vi normalt inte får träffa dem och kommer att prata om saker som de normalt sett inte pratar om, säger Niklas Wikegård i ett pressmeddelande.

"Känns väldigt spännande"

Programmet, som kommer vara en halvtimme långt, består av sex avsnitt som kommer att sändas under hösten.

– Att sammanföra Wikegård med nyckelpjäser inom svensk hockey för djupare samtal känns väldigt spännande. Här ska man få tala till punkt. Det är ett hockeyformat som jag tror att många har längtat efter, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More och TV4.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.