Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

NHL-pampen i blåsväder - ville betala för sex

Edmonton går bra i NHL och har nått slutspel – men nu skakas klubben av en rejäl skandal. Ägaren Daryl Katz har blivit polisanmäld för att ha erbjudit den brasilianska modellen Greice Santo pengar för sex. – Han sa att det handlade om miljontals dollar och att min familj aldrig skulle behöva kämpa igen, säger Santo till Variety.

Daryl Katz äger NHL-klubben Edmonton Oilers, med svenskarna Adam Larsson och Oscar Klefbom i laget. Nu stormar det ordentligt kring Katz.

Den brasilianska modellen och skådespelaren Greice Santo har för Variety gått ut och berättat om att Katz erbjudit henne pengar för samlag. Nu har Santo polisanmält händelsen.

– Det här är så vanligt… Men de flesta tjejerna vågar inte gå ut med det, säger Grecie Santo, som i sin polisanmälan förklarar händelsen på Hawaii då Katz erbjöd henne pengar för sex:

”Han (Daryl Katz) sa att han kunde hjälpa min skådespelarkarriär, och att han skulle förändra mitt liv. Men snabbt ändrade han inriktning och erbjöd mig pengar. Han sa att det handlade om miljontals dollar och att min familj aldrig skulle behöva kämpa igen. Så jag frågade vad jag skulle behöva göra. Han svarade då att han var ute efter sällskap och sex. ”

"Det här handlar inte om pengar"

Efter att vid upprepade tillfällen ha fått pengar insatta på sitt konto från Daryl Katz beslutade sig Greice Santo för att inte fortsätta träffa 55-åringen.

– Det här handlar inte om pengar, det handlar om att stå upp för kvinnors rätt, säger Santo.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.