Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mustonen och Olofsson missade Frölundas senaste träning

Det fortsätter att ljusna när det gäller skadebeskeden i Frölunda. Något som Roger Rönnberg självklart är nöjd med – under måndagens träning fattades dock två spelare som minst sagt producerat mål den senaste tiden.

Långtidsskadade i Frölunda är fortfarande Sean Bergenheim med sin hjärnskakning och Pathrik Westerholm med sitt knä. Backen Mattias Nörstebö har fortfarande någon vecka innan han är redo för spel igen.
En som däremot verkar vara redo för spel igen är lagkaptenen Joel Lundqvist som missat de fyra senaste matcherna för Frölunda.
– Han var med på hela träningen så det är väl positivt, säger Roger Rönnberg.

LÄS ÄVEN: Lundqvist på bättringsvägen – comebacken är nära

Under måndagens träningspass saknades både succévärvningen Joel Mustonen och målmaskinen Victor Olofsson. Två tunga avbräck för Frölunda men Roger Rönnberg kommer med lugnande besked.
– Mustonen vilade bara, han har en skavank och spelar troligtvis på tisdag mot Rögle. För Olofsson var det planerad vila efter operationen han gjorde nyligen. Han kommer att spela, säger Rönnberg.

Oliwer Fjellström som haft problem med en fot under en period är ännu inte träningsduglig och därmed inte i skick för att spela.
– Han är inte bra nog att träna, han är precis på gränsen och blir stadigt bättre, säger Rönnberg. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.