Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Mattias Norlinder lämnade isen – med ispåse för munnen

Frölundas Mattias Norlinder hann bara spela några sekunder i tredjeperioden innan han lämnade isen med en ispåse för munnen. Det efter att han åkt in med ansiktet i plexiglaset.

I slutsekunderna av andra perioden tvingades bortalagets Konstantin KOmarek ledas av isen efter att ha vridit sitt knä. I paus uppgavs han hoppa runt med bandagerat knä, men i den tredje perioden kom Luleå-spelaren tillbaka.

– Han har återuppstått, utbrast Niklas Wikegård i Cmore.

Bara sekunder in i tredje perioden kom nästa skada.

Frölundas Mattias Norlinder, som återvände från NHL och Montreal Canadiens för bara några dagar sedan, fick en till synes schysst tackling av Luleås Johanni Tyrväinen. Dessvärre var Frölundabacken inte beredd och åkte in med ansiktet i plexiglaset.

Han spottade ut sitt tandskydd på isen och åkte ut till båset. En stund senare gick han in till omklädningsrummet med en ispåse för munnen.

– Han (Tyrväinen) fullföljer halvhårt, inte jättehårt. Norlinder åker in med ansiktet i ett mjukt plexi, hade det där varit för tio år sedan hade alla framtänder varit borta, för då var det som betong, säger Niklas Wikegård i Cmores sändning.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.