Mats Ahdrian får lämna Frölunda

ANNONS
|

På en presskonferens i Scandinavium strax före lunch informerade klubben att Mats Ahdrian är entledigad från sin tjänst som klubbdirektör.

– Styrelsen har fattat det här beslutet för att vi anser att det krävs en annan ledarstil med mer kommersiell inriktning när vi sätter siktet två tre år framåt, säger styrelsens ordförande Mats Grauers till Frölundas hemsida.

Rekryteringsprocessen startar i dag och siktet är inställt på att Frölundas nye klubbdirektör ska tillträda till nästa säsong.

Mats Grauers tar från i dag över de löpande frågorna som arbetande styrelseordförande.

– Vi kommer förstås att använda den stora kompetens som finns i klubben och klubbens ledningsgrupp kommer få ta ett stort ansvar under den här processen. De sportsliga frågorna kommer jag och Kenta Johansson att hantera, säger Grauers.

ANNONS

Mats Ahdrian säger så här till klubbens hemsida om beslutet:

– Att styrelsen kommer fram till en profil som de önskar tycker jag är bra. Jag har levt i ett vakum under en lång tid och tycker det är bra att det kommer ett besked från styrelsen.

– Under mina år i klubben har jag utvecklat mitt ledarskap till föreningsledare och jag skulle ha svårt att ta en sådan roll som styrelsen önskar.

ANNONS