Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/11

Målen lyser med sin frånvaro för Frölunda: "Oskärpa"

Frölunda fortsätter att ha svårt att göra mål på sina chanser. Mot Skellefteå sköt laget 30 skott men föll ändå med 2–1. – Det är bara att fortsätta försöka, säger Sebastian Stålberg.

Frölunda föll på nytt under 2017. Matchen mot Skellefteå på bortais under torsdagen var första förlusten efter fyra raka bortasegrar mot Skellefteå.
– Det var en bra fajt. Skellefteå var väldigt bra i första och vi var inte riktigt med där. Sen är vi bra i andra och tredje. Där för vi matchen tycker jag och spelar bättre. Skellefteå skapar inte många chanser i andra och tredje men drar ändå det längsta stråt, säger Sebastian Stålberg.

Ni verkar ha fortsatt svårt att göra mål?
– Det är bara att fortsätta försöka. Det är lite så nu, det är oskärpa i avsluten och en del otur, säger Stålberg som var nära att reducera.
– Den tog ju i innerstolpen och ut. Lite surt.

Har ni börjat snegla mot slutspelet lite för tidigt?
– Nej, det tycker jag inte. Vi ser framemot att gå så långt som möjligt och det är viktigt för oss att sluta bra i tabellen.

Hur viktigt är det att fixa hemmafördel inför slutspelet?
– Hemmafördelen är viktig för oss. Vi har varit väldigt starka hemma kontra borta. Men det känns ganska öppet inför slutspelet. Alla lag kan slå varandra. Det är inte lätt att tippa SHL i år.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.