Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Märkligt turmål spräckte nyförvärvets poängnolla

Inte en enda poäng så här långt den här säsongen. Men mot Örebro spräckte Carl Grundström sin poängnolla med att styra in ett turligt mål. – Skönt att de sköt på mig så att den studsade in till slut, säger han.

Inför den här säsongen kom jättetalangen Carl Grundström till Frölunda från Modo. Men den första tiden hos mästarna har varit minst sagt tuff. Grundström har haft svårt att komma till sin rätt och inför mötet med Örebro hade forwarden inte mäktat med att göra en enda poäng. 

Men i Behn Arena skulle lyckan vända för Grundström. 

När Frölunda gjorde sitt andra mål i matchen och tog ledningen med 2-0 var det Grundström som var sist på pucken. Gästerna hade powerplay och Matt Donovan slängde in ett misslyckat skott framför mål, på vägen fram studsade pucken på Grundström och sedan i en märklig båge in bakom Hudacek i Örebro-kassen. 

Det var grymt skönt, det har varit lite stolpe ut den senaste tiden. Till slut får man någon puck på sig och den studsade in. 

– Skönt att de sköt på mig så att den studsade in till slut, sa Grundström i den första periodpausen. 

Och målskytten verkade vara rejält lättad över att äntligen få skriva in sig i poängprotokollet. 

– Det var grymt skönt, det har varit lite stolpe ut den senaste tiden. Men till slut får man någon puck på sig och nu studsade den in.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.