Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Klingberg öppnar för återkomst till Frölunda

Det blir ingen fortsättning i KHL för Carl Klingberg. Forwarden bryter kontraktet med Torpedo Niznjij Novgorod och utesluter inte en återkomst till Frölunda, uppger Expressen. – En vacker dag vill jag gärna återvända, säger Klingberg till tidningen.

Den tidigare Frölundaspelaren Carl Klingberg, storebror till John, anslöt efter ett par år i Nordamerika till Torpedo Niznjij Novgorod i KHL inför säsongen.

Nu står det klart att det bara blir en säsong i Torpedo Niznjij Novgorod för Klingberg. Forwarden bryter nu kontraktet med klubben, skriver Expressen.

Var 25-åringen spelar kommande säsong är oklart men han utesluter inte en återkomst till Frölunda.

– Någon gång är det tänkbart. Hur aktuellt det är till nästa säsong vet jag inte. Jag har inte hunnit tänka så mycket på det utan har velat göra klart med KHL-kontraktet först, säger Carl Klingberg till Expressen.

– Jag skulle vilja säga att det är mer troligt att jag är utomlands något år till. Men som sagt, vi får se. En vacker dag vill jag gärna återvända. Om det blir nästa säsong eller senare får vi se. Förmodligen ett eller två år till utomlands.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.