Kallio på väg tillbaka till Göteborg?

Tomi Kallios hyllning närmar sig – och Frölunda-ikonen känner kärleken. Och en flytt tillbaka till Göteborg är inte otrolig.

ANNONS
|

Under nio säsonger var den finske liraren en av de allra bästa i Frölunda HC – och om Tomi Kallio själv hade fått bestämma hade han aldrig lämnat Göteborg och den svenska klubben i sitt hjärta.

Nu är han dock tillbaka i stan – och på lördag kliver han ut på isen i Scandinavium igen.

– Det ska bli oerhört fint att få komma tillbaka en sista gång som Frölunda-kille. Och få säga tack till alla som stöttade mig, säger Kallio.

Kallio, som numera jobbar som spelarkoordinator i TPS Åbo och som expert i Telias Liiga-sändningar, berättar också att en flytt tillbaka till Göteborg kan vara aktuell.

ANNONS

– Helt uteslutet är det inte att vi flyttar tillbaka till Göteborg.

När pojkarna Wilmer och Valtter blivit lite större, vill säga.

– Tänk att få se nån av killarna spela i Frölunda. Det hade varit nåt, säger Kallio.

Mer läser du på torsdag, då det kommer en stor intervju på gp.se/sport. Där berättar stjärnan bland annat om sin framtiden inom hockey, hur bra sönerna är på att åka skridskor – och om han saknar att spela.

På fredag ser du därtill ett nyinspelat specialavsnitt av hockeymagasinet 031 Hockey – med Tomi Kallio som gäst.

Du kan också tävla om biljetter till matchen mellan Frölunda och Mora på lördag. Gå in på länken här nedan – och motivera varför just du ska vinna biljetter till matchen.

TÄVLING: Vinn biljetter till Kallios hyllning

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS