Justin Bieber har designat Torontos nya matchtröja

Toronto Maple Leafs har tagit fram en ny matchtröja – designad av Justin Bieber. Enligt NHL är det den första ”vändbara” tröjan i nordamerikansk elitidrott.

ANNONS
|

Den kanadensiska artisten Justin Bieber är ett stort fan av NHL-laget Toronto Maple Leafs. Nu har han fått designa lagets nya matchtröja.

– Min kärlek till Maple Leafs har alltid varit en stor del av vem jag är, säger Bieber till NHL.com.

Den nya tröjan är svart med detaljer i blått men det som gör tröjan speciell, förutom att den är designad av Justin Bieber, är att den går att vända ut och in för en helt ny design. Då har det blåa bytts ut mot gult och Biebers klädmärke Drew house tar plats på klubbmärket.

ANNONS

– Möjligheten att samarbeta med Justin och Drew House för att skapa en unikt alternativ tröja kommer att göra den ännu mer speciell för våra fans och laget, säger Toronto Maple Leafs president Brendan Shanahan.

Första ”vändbara” tröjan

Enligt NHL är det den första ”vändbara” tröjan i nordamerikansk elitidrott.

Tröjan gör premiär när Toronto möter New Jersey Devils under natten till torsdag och då med den svart-blåa sidan synlig. Den nya tröjan kommer användas som lagets tredjeställ.

Toronto ligger efter 62 spelade matcher trea i sin division.

LÄS MER:Svenska NHL-spelaren har fått blodpropp i benet

LÄS MER:Filip Forsberg satte nytt klubbrekord i Nashville

LÄS MER:Vändningen – nya sponsorer räddar Hanhals till kval

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS