Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

JUBLET: "Det är så jävla skönt"

Den galna glädjen visste inga gränser när slutsignalen ljöd och guldet var i hamn. - När det gäller som mest får vi fan till det, skrek Lundqvist ut till C More.

Jublet visste inga gränser när Frölunda tog första SM-guldet på elva år. Spelarna skrek ut sin glädje direkt efter slutsignal.

-  Det är så jävla skönt! Väntat elva år på det här, var lockout elva år sedan, blev nedskickad då. Väntat tills idag. Det är så fantastiskt jävla skönt. Helt otroligt jävla skönt, sa Anton Axelsson till C More och fortsätter:

- Hänt något varje år, nu står vi här, jag är helt tom. Fan vad skönt! 

Robin Figren är minst lika glad han:

- Lite snyft är man, ett smutsigt år. Har 25-30 man stoppat in allt sedan dag ett. Vi har varit snudd på max. Det ger resultat. Nu är det så mycket tankar att det inte finns, säger han.

Johan Gustafsson som fick ta över målvaktsjobbet efter Lasse Johansson skada lyfte fram laginsatsen också han:

- Grabbarna har gjort fantastiskt jobb, vet inte vad jag ska säga. Vilket gäng, vilket gäng. Många som kämpat i flera år. Så härligt att göra det, för egen del med kämpat sedan liten kille, säger han till C More.

Lagkaptenen hade redan hunnit bli hes när han kom fram till TV-micken.

- När det gäller som mest får vi fan till det. Kände på hösten hade något speciellt mycket som ska klaffa. Två bra målvakter. Bredden som sagt. Det som avgör, säger Joel Lundqvist till C More.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.