Jonathan Sigalet uppges klar för en återkomst till Frölunda

Jonathan Sigalet lämnade Frölunda för Brynäs 2019. Nu återvänder han till Göteborg, det skriver Sportbladet.

ANNONS
|

Efter tre säsonger, och ett SM-guld, med Frölunda lämnade Jonathan Sigalet klubben 2019 och anslöt till SHL-konkurrenten Brynäs på ett kontrakt över två säsonger.

I Gävle blev det inte som kanadensaren tänkt sig. Expressen skrev under måndagen att Sigalet är på väg att lämna klubben och att Frölunda är det hetaste alternativet.

Nu skriver Sportbladet att det är klart med en återkomst till Göteborgsklubben dör han kommer avsluta säsongen.

– Vi är inne i en slutfas för att hitta en lösning och där ligger självklart Frölunda bra till då han vunnit CHL och SM-guld med laget, säger Sigalets agent Martin Nilsson till tidningen.

ANNONS

På söndagen skrev Sigalet i ett sms till GP om en eventuell flytt:

”Planen när jag skrev på var att fullfölja kontraktet. Min äldsta son trivs bra med skolan i Gävle så det är något jag måste väga in, det handlar inte bara om vad som är bäst för mig just nu”.

Hittills den här säsongen har Jonathan Sigalet stått för sex poäng på 14 matcher för Brynäs

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS