Jan Muršak fick bryta matchen efter klubba i ansiktet

Jan Muršak lämnade båset blödandes efter en klubba i ansiktet. Stjärnan återvände aldrig till matchen.
– Jag vet faktiskt inte vad som hände, säger Rönnberg efter matchen.

ANNONS
|

Det var ungefär halvvägs in i den första perioden som olyckan var framme, men Jan Muršak var inte ens ute på isen.

Forwardsstjärnan satt nämligen på avbytarbåset när han fick en klubba upp i ansiktet. Muršak tvingades lämna båset, samtidigt som han blödde rejält i ansiktet.

Inför den andra perioden kom uppgifter gällande att klubban träffat riktigt illa i ansiktet. För enligt C Mores kommentator Patrik Westberg fick Muršak föras till sjukhus med ambulans.

– Tyvärr så ser vi den där ambulansen där för det var såpass illa med Jan Muršak att man var tvungen att köra iväg honom, säger han innan den andra perioden.

ANNONS

Han fortsätter:

– Vi vet inte riktigt, det var någon sekvens där det var en klubba eller en krocka upp mot näsan. Han blödde ordentligt och man fick köra iväg Muršak till sjukhus för behandling, det är uppgifterna vi fått.

Rönnberg: ”Fått åka in och sy”

Mer än så rapporterades inte under matchen, till vilken Muršak aldrig återvände. Inte heller Frölundas tränare Roger Rönnberg var fullt uppdaterad kring hur läget var med stjärnan.

På presskonferensen efter matchen berättade Rönnberg det lilla han kände till om den olyckliga händelsen.

– Jag vet faktiskt inte vad som hände eller hur illa det var med Muršak, man behövde sy i alla fall.

Han fortsätter:

– Det var inget oschysst, han satt på bänken och fick en klubba från någon på isen och har fått åka in och sy. Så jag får kolla upp det.

Matchen slutade 3-4 efter att Skellefteå avgjort sent i tredje perioden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS