Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ilska i Rögle: "Ser man inte det som domare…"

Carl Grundström fortsätter leverera - men Men borde det ha godkänts? – Det är utvisning, ser man inte det som domare…ja det är otur att det drabbar oss, säger skåningarnas tränare Anders Eldebrink.

Carl Grundströms fina form fortsätter. Talangen som inför den här säsongen kom till Frölunda från Modo har, efter några kämpiga omgångar i inledningen av säsongen, fått fart på målskytt under hösten, och det ordentligt. 

Mot Rögle prickade han in 1-0 för Frölunda. Hans tionde poäng i SHL och hans nionde mål för säsongen. Forwarden bröt sig in framför Rögle-målet efter att ha vunnit en tuff kamp i sarghörnet mot skåningarnas talang Timothy Liljegren. 

– En tuff kamp i hörnet mellan mig och en Rögle-spelaren. Men sedan fick jag ganska fri väg och kunde lägga in den på bortre, säger han till C More.

Och han gläds åt att formen fortsätter att hålla i sig. 

– Självklart jätteroligt. Man får mer självförtroende, skjuter mer, vågar driva hårdare på kassen. En självförtroendeboost. 

Men målet borde aldrig ha godkänts. Grundström trippade Liljegren i hörnet innan han drev in framför mål och la in pucken. Domarna missade dock förseelsen. Det gjorde inte Rögles tränare Anders Eldebrink. 

– Det är utvisning, säger han och fortsätter:

– Det är utvisning, ser man inte det som domare…det är otur att det drabbar oss, säger Anders Eldebrink. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.