Ilska i Rögle: "Ser man inte det som domare…"

Carl Grundström fortsätter leverera - men Men borde det ha godkänts? – Det är utvisning, ser man inte det som domare…ja det är otur att det drabbar oss, säger skåningarnas tränare Anders Eldebrink.

ANNONS
|

Carl Grundströms fina form fortsätter. Talangen som inför den här säsongen kom till Frölunda från Modo har, efter några kämpiga omgångar i inledningen av säsongen,fått fart på målskytt under hösten, och det ordentligt.

Mot Rögle prickade han in 1-0 för Frölunda. Hans tionde poäng i SHL och hans nionde mål för säsongen. Forwarden bröt sig in framför Rögle-målet efter att ha vunnit en tuff kamp i sarghörnet mot skåningarnas talang Timothy Liljegren.

– En tuff kamp i hörnet mellanmig och en Rögle-spelaren. Men sedan fick jag ganska fri väg och kunde lägga in den på bortre, säger han till C More.

ANNONS

Och han gläds åt att formen fortsätter att hålla i sig.

– Självklart jätteroligt. Man får mersjälvförtroende, skjutermer, vågar driva hårdare på kassen. En självförtroendeboost.

Men målet borde aldrig ha godkänts. Grundström trippade Liljegren i hörnet innan han drev in framför mål och la in pucken. Domarna missade dock förseelsen. Det gjorde inte Rögles tränare Anders Eldebrink.

– Det är utvisning, säger han och fortsätter:

– Det är utvisning, ser man inte det som domare…det är otur att det drabbar oss, säger Anders Eldebrink.

ANNONS