Henrik Lundqvists hälsning efter operationen: ”Återhämtningen går bra”

En månad har gått sedan Henrik Lundqvist opererades för ett hjärtfel. Nu skickar han en hälsning till fansen:
– Jag känner mig stark.

ANNONS
|

I slutet av december meddelande Henrik Lundqvist att han på grund av ett hjärtfel inte kommer spela hockey den här NHL-säsongen. I början av januari opererades han.

”Operationen gick väldigt bra. Det tog ungefär fem timmar för att ta hand om saker”, skrev han på social medier efter ingreppet.

LÄS MER:Henrik Lundqvist har lämnat sjukhuset efter hjärtoperationen

En vecka efter operationen fick han lämna sjukhuset och nu, en knapp månad senare, ger han fansen en hälsning från ett snöigt New York. I en video på sociala medier hälsar han att han mår bra.

Till videon skriver den tidigare Frölunda-målvakten:

”Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig den första månaden efter operationen. Fyra veckor idag och jag känner mig stark, både kroppen och hjärnan är fylld av positiv energi. Återhämtningen går bra”.

ANNONS

LÄS MER:Nu finns bara en sak kvar att vinna, Henke – och det är livet

Efter 15 år i New York Rangers lämnade Henrik Lundqvist efter förra säsongen kubben och skrev på för Washington Capitals. Men något spel med sin nya klubb blir det alltså inte den hår säsongen på grund av hjärtfelet.

LÄS MER:Henrik Lundqvists fantastiska hockeyresa – från Järpen till Manhattan

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS